söndag 11 december 2011

Rivandet klart

Nya hål för avgasrören. Från den gamla avgassamlaren kom det ut två rör i mitten medan den nya ljuddämparen har rören på sidorna. Det ska bli spännande att höra hur den låter, med tanke på priset bör den vara ljudlös allraminst.FLARMen i LS8:an sitter nu högre upp och inte skymd av spaken. Efter avlägsnande av välmenande men missriktad smörja går bromshandtaget lättare.
Här hamnar de som ligger minus på flygkontot.
Gamla dörrhålet tilltäppt. Glasfiberband, spackel och färg så är det klart att börja flytta in.

Sagan om o-ringen. Den gode segelflygteknikern Gandalf Sjölund försöker medelst en magisk ståltråd placera en o-ring, för länge sedan smidd av dvärgar, så att det heliga TEK-röret kan förenas med Groben och ge den total kunskap om lufthavets rörelser i evighet amen. Var den gamla o-ringen tog vägen vet ingen riktigt men möjligen togs den av en mycket liten man med stora håriga fötter. Finns det några vulkaner i trakten av Alingsås?

Söndagen kom och med den fick Groben sin propeller installerad. Återmontering av durkarna är påbörjad så snart är kärran flygfärdig. Har vi lite tur fryser fältet så att det blir vinterflygning.
Här ligger de sorgliga resterna... Någon som känner för att hyra en grindkärra och ta några vändor till tippen i Bälinge? Öppet mån 7-19, tis-fre 7-16 och lör 8-14

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar