tisdag 13 mars 2012

Små odjur

Idag har baciller eller virus drabbat Byggmalbloggaren, personer med känsliga operativsystem varnas!

Har du fyllt i enkäten? Undertecknad gjorde just det och då behövde länken kopieras och klistras in i browserns adressfält för den (länken) hade drabbats av en radbrytning i mailet. Fyll i enkäten du med om du inte redan gjort det så får vi mycket att diskutera på årsmötet nu på lördag.
På lördagen drällde det av blivande bogserpiloter i klubbstugan. Bogserflyglärare Mark hade inte mindre än 6 elever varav två lär ha raggats upp i Nordstan. Tyvärr missade de synen t.v. eftersom den nyrenoverade sporren inte kom på plats förrän på söndag, då vinden också behagat mojna tillräckligt för en provtur. Förutom att det behövdes startkablar fungerade allt fint! Vi har ett nytt batteri i beredskap så den bristen är snart avhjälpt.
Förutom Pawneepyssel blev det mest Nimbusande i helgen. Motorn är placerad i en vagga som gör det lätt att jobba på den och nu är det gamla elsystemet borttaget så när som på statorn.

På tal om el så kan man ju undra vad vår gamle förbundsordförande ska syssla med nu när en nygammal sådan valts? Jo, elbilar! Förhoppningsvis är de designade med tanke på att fungera bra som fältbilar. Jag skulle faktiskt kunna tänka mig att det är så: eldrift är miljövänligt, tyst och billigt, låg vikt så att det inte blir spår i fältet, öppen kabin så att man hör hojtanden om landande plan, tak mot regnskurar, plats i baksätet för dollies och vinghjul. Kan det bli bättre?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar